domingo, 11 de octubre de 2015

PARTICIPA A LA BORSA D’INTERCANVI DE VILAMAJOR

Comparteix les teves coses amb els teus veïns: llibres, mobles, estris de cuina, nans de jardí..., no et converteixis en esclau d’allò que ja no vols o que no necessites, deixa anar allò que més estimes, compartir és bo.


Posat en contacte amb nosaltres per deixar les coses que tinguis per casa i que ja no facis servir: agoravilamajor@gmail.com


La indignació és un sentiment trasbalsador, un sentiment que ens aixeca del sofà i ens eleva tres pams del terra. Un altre sentiment trasbalsador, però de caire diferent, és el que desperta el fet de compartir. Amb la borsa d’intercanvi i la fira d’intercanvi, no volem jugar a l’intercanvi de cromos; a tu em dones un llapis i jo et dono un televisor. El que volem és aprofundir en aquest acte de compartir que és el que dona sentit a la paraula comunitat.

A diferència de l'Energia que quan es transmet es perd, la sinèrgia quan es transmet creix a la seva font d’origen. Es Sinergètic, per exemple, el coneixement, que no es perd pel fet de transmete’l sino que encara creix més. També és sinergètic l’amor. Encara que la publicitat ens digui el contrari els objectes també son sinergètics. Això es així perquè la funció dels objectes no és ser posseïts sinó ser usats i és per això que cada vegada que regalem un objecte el seu valor creix.

Amb la borsa d’intercanvi  volem aprofundir en aquest acte de compartir i també de retornar. No de retornar a la mateixa persona, sinó a una altra i a quantes més persones millor, fins que tots els veïns n’haguem gaudit.


Funcionament de la Borsa d’Intercanvi:


El primer pas es escriure a  agoravilamajor@gmail.com amb els objectes que vols compartir i quedar un dia per anar-los a recollir a casa teva o portar-los tu mateix al magatzem de la borsa.
Periódicament es munta una fira d’intercanvi per tal de compartir els objectes de la borsa.
Com s’organitzarà la fira d’intercanvi es decideix entre tots els veïns.
Apunta't a la llista de correu per a participar a la presa de decisions i estar al dia de tot:

Grups de Google
Participa a l'Àgora per correu
Adreça electrònica:
Visita aquest grup



1 comentario:

  1. Molt bona iniciativa, igual ens hi deixem caure.

    Per cert, no ho aviseu amb moooolt de temps? A mi, com a data de l'entrada, m'apareix "DOMINGO, 11 DE OCTUBRE DE 2015". 2015!!! :-)

    Salut!

    ResponderEliminar