sábado, 26 de octubre de 2013

La Borsa d'Intercanvi de Vilamajor al mercat d'Artesans de Sant Pere de Vilamajor del 12 d'octubre

La Borsa d'Intercanvi de Vilamajor al mercat d'Artesans i Intercanvi de Sant Pere de Vilamajor del passat 12 d'octubre de 2013.

Més enllà del comerç i del bescanvi, es tracta del lliure dret de cobrir les necessitats bàsiques.

Els més petits podran jugar amb les joguines que els grans ja no volen. Totxs tenim dret a vieure la infància, independentment del diners.
Acosta't a la parada de la borsa d'intercanvi de Vilamajor, no només pòdràs intercanviar objectes, també tindràs informació dels projectes de l'Àgora.
Les criatures s'ho passen d'allò més bé compartint les seves joguines amb altres nens i nenes. Juguem i aprenem, compartir és bò!


Porta allò que no necessitis i emporta't tot allò que t'agradi de la borsa.
Participa a la borsa d'intercanvi. no marxaràs sense emportar-te algun tresor que hagin compartit els teus veïns i veïnes.


Us esperem a la propera parada de la borsa d'intercanvi!

Si teniu coses per compartir, roba, estris de cuina, llibres... podeu posar-vos en contacte amb agoravilamajor@gmail.com i us les passem a recollir.

Si voleu compartir, intercanviar, prestar o que us prestin coses més grans com mobles, electrodomèstics, vehicles... ho podeu difondre a través del grup de Facebook de Préstecs i Intercanvis de Vilamajor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario