martes, 4 de febrero de 2014

Borsa d'intercanvi i taller d'arranjament i costumització de roba al mercat d'artesans i intercanvi de Sant Pere el passat 11 de gener

La borsa d'intercanvi de Vilamajor i taller d'arranjament i costumització de roba al mercat d'artresans i intercanvi de Sant Pere de Vilamajor del passat 11 de gener.

Comença la jornada d'intercanvi, els veïns i veïnes munten la parada.


Els més petits també col·laboren muntant la parada de la borsa d'intercanvi, la seva tasca se centra en la secció de joguines


Després dels reis els nens i nenes comparteixen les joguines que ja no fan sevir, segur que faran feliços a d'altres nens i nenes! 


La parada de la borsa d'intercanvi de l'11 de gener va incloure també taller de customització i arranjament de roba.
Bosses del taller de customització de roba, fetes amb roba de la borsa. 


Aprenem a reciclar i reutilitzar la roba que s'ha fet malbé o que ja no fem servir.

Vols donar un nou ús a aquells pantalons que no fas servir? No et perdis el proper taller de customuització i arranjament de roba!



Vista de la parada de la borsa d'intercanvi i el taller de customització de roba, t'ho vas perdre? No et perdis la següent!

Gràcies als veïns i veïnes que col·laboren muntant i desmuntant la parada i que fan possible que la borsa d'intercanvi no s'aturi!


Els veïns i veïnes ens posem les botes a la borsa d'intercanvi!

Gràcies a totes les veïnes que vàreu estar muntant i desmuntant la parada, sense vosaltres no seria possible!

Ens veiem a la propera parada de la borsa d'intercanvi el proper dissabte 8 de febrer al mercat d'intercanvi de Sant Pere, de 9 a 14h.

Per participar a la borsa d'intercanvi, contacta amb: agoravilamajor@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario