viernes, 23 de diciembre de 2011

La borsa d'intercanvi de Vilamajor a la fira de nadal de Sant Pere

La Borsa d'Intercanvi de l'Àgora Vilamajor a la Fireta de Nadal de Sant Pere, la parada on els veïns i veïnes poden agafar allò que necessiten i deixar allò que ja no fan servir.




A la borsa d'intercanvi hi ha espai per grans i petits, els més joves de casa poden deixar les joguines que ja no fan servir i emportar-se d'altres que els agraden més.







Els més joves de casa també poden passar una estona divertida a la parada d'Àgora Vilamajor de la Fira de Sant Pere: a l'espai chill out tot el dia es passen dibuixos animats sobre ecologia i consum, guerra i resolució de conflictes, dona i patriarcat, cooperació i recolzament mutu, etc.

Els nens i nenes es diverteixen i aprenen.



La Borsa d'Intercanvi d'Àgora Vilamajor continua creixent, cada cop més veïns i veïnes gaudeixen de l'experiència de compartir les coses que més estimen amb els demés per a què tothom les pugui disfrutar.



Us esperem a la propera parada de la Borsa d'Intercanvi, mentrestant podeu contactar amb l'Àgora Vilamajor per compartir allò que ja no feu servir. Escriviu a l'adreça: agoravilamajor@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario