jueves, 13 de febrero de 2014

La borsa d'intercanvi de Vilamajor al mercat de Sant Pere el passat 8 de febrer

La Borsa d'Intercanvi a Sant Pere de Vilamajor el passat dissabte 8 de febrer.

Veïns i veïnes matiners s'acosten a la parada de la borsa d'intercanvi.
El taller de customització i arranjament de roba, no et perdis el proper!

També en aquesta edició la borsa s'ha fet conjuntament amb el taller de costumització a arranjament de roba, Guarda't la roba que tinguis pendent d'arreglar per la propera edició o costumitza't al teu gust les peces de roba de la borsa d'intercanvi que vulguis. Donem una segona oportunitat a la roba que ja no fem servir!


La borsa d'intercanvi ocupa un bon espai al carrer...

L'intercanvi anima el carrer i és un punt de trobada per veïns i veïnes, un espai de joc per nens i nenes... Gràcies als voluntaris i voluntàries que fan possible que la parada pugui estar llesta per ells!

La borsa d'intercanvi, no només d'objectes, sino també d'idees!


Els nens i nenes d'avui poden descobrir el que llegiem els nens i nenes d'ahir, gràcies a la borsa.

La jornada del 8 de febrer va estar molt animada i es van intercanviar molts objectes, gràcies a totes per participar, però sobretot gràcies als veïns i veïnes que han estat muntant i desmuntant la parada, dinamitzant el taller de customització, i en definitiva que han prestat el seu temps i les seves mans per fer possible una nova edició.

Us hi esperem a la propera!

Per més informació contacteu amb: agoravilamajor@gmail.com

1 comentario:

  1. Me parece una idea genial y muy apropiada para estos tiempos .A mi personalmente me interesa que las personas se planteen sobre su consumo personal y que es lo que pueden cambiar .
    Nuestro (Montse Cochs y Dolo Navas) taller de custumización ofrecemos una posibilidad a esas prendas quenadie las mira ya y a ABRIR MENTES !!!!!!!MENTES EN ACCIÓN !!!!!!!
    gRÀCIES A tot el grupo .
    Estamos creando un asociación cultural (arte teatro danza música .....cuyo lema es ARTE PARA TODOS y un grupo de artistas y artesanos para recuperar ropa y crear otras cosas desde el reciclaje para su nuevo uso .
    Vermos veremos esta primavera sera un lujo de acción y amor .

    ResponderEliminar